A gyógyító nő

900 

A gyógyító nő festmény egy létező személyt ábrázol. A nő fején az épületek egy kórházat szimbolizálnak – ahol a gyógyító nő dolgozik. A zászló kék és sárga színe az erdélyi származására utal.

A kép vászonra van festve olajfestékkel 2018-ban. Mérete: 58×25 cm

The healing woman painting depicts an existing person. The buildings on the woman’s head symbolize a hospital – where the healing woman works. The blue and yellow colors of the flag refer to its origin in Transylvania.

The picture is painted on canvas with oil paint in 2018. Size: 58×25 cm

Leírás

A gyógyító nő / The healing woman

A gyógyító nő festmény egy létező személyt ábrázol. A művész egykori kedvese Dr. B. Tünde orvos. Amikor egy pár voltak, a doktornő egy Kaposvár melletti községben volt körzeti orvos. Kapcsolatuk több alkalommal megszakadt, majd újra indult. A mai napig is jó viszonyban vannak. A nő fején az épületek egy kórházat szimbolizálnak – ahol a gyógyító nő dolgozik. A zászló kék és sárga színe az erdélyi származására utal.

A kép vászonra van festve olajfestékkel 2018-ban. Mérete: 58×25 cm

 

The healing woman painting depicts an existing person. The artist’s former lover, Dr. Tünde B., is a doctor. When they were a couple, the doctor was a district doctor in a village near Kaposvár. Their relationship was broken and then restarted several times. They are still on good terms to this day. The buildings on the woman’s head symbolize a hospital – where the healing woman works. The blue and yellow colors of the flag refer to its origin in Transylvania.

The picture is painted on canvas with oil paint in 2018. Size: 58×25 cm

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 25 × 58 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A gyógyító nő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.