Mariette

1000 

Mariette

A kép 2017-ben készült.
Olajfestmény kartonpapírra.
Mérete kb 50×35 cm.
Paszpartuzott és keretezett.
Keretezett mérete: kb. 60×44 cm

 

The picture was taken in 2017.
Oil painting on cardboard.
Size approx. 50×35 cm.
Laminated and framed.
Framed size: approx. 60×44 cm

Leírás

Mariette

A kép 2017-ben készült. Az új szürrealista stílusú sorozatnak ez volt az első darabja. Az alanya Mariette egy létező személy. Füzér Gábor festőművész barátja – egy állami hivatal jogásza.
A kép egy elképzelt világot mutat. A főszereplő nő fején egy város látható, mely igazából csak a gondolataiban létezik. Ebbe a városba érkezik a légballon utasa (aki valójában a művész).
A földön látszik egy vörös piramis, mely a négy égtájat szimbolizálja, ezzel együtt a világot is. A vörös piramis más festményen is fellelhető.

 

The picture was taken in 2017. This was the first piece of the new surrealist style series. The subject Mariette is an existing person. He is a friend of the painter Gábor Füzér – a lawyer for a state office.
The image shows an imagined world. A city can be seen on the head of the female protagonist, which really only exists in her thoughts. The balloon passenger (who is actually the artist) arrives in this city.
A red pyramid can be seen on the ground, symbolizing the four heavens and the world. The red pyramid can also be found in another painting.

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 44 × 60 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mariette” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük